Menu
Przystawka
Śledziowy gzik z sosem śmietanowo-koperkowym
Zupa
Krem z papryki z parmezanem i grzankami
Wydanie I
Wołowina w sosie pieczeniowym z kluseczkami
Cordon Blue, filet z nadzieniem szpinakowym i serem feta
Rożki mięsne z warzywami
Kaczka z jabłkami i żurawiną
Dorsz pod pierzynką
Warzywa zapiekane
Ziemniaki z ziołami
Deser
Flan mus śmietankowo-waniliowy z karmelem pomarańczowym, pieczoną czekoladą i orzechami
Zupa
Barszcz czerwony z kołdunami
Wydanie II
Polędwica z grzybami w towarzystwie kaszy bulgur
Roladki porowe
Golonka na kapuście
Zupa
Meksykańska zupa z wołowiną, pomidorami i fasolą
Wydanie III
Stripsy z kurczaka z sosem mango z frytkami
Kasztany mięsne z nadzieniem jajeczno-koperkowym
Naleśniki po meksykańsku z sosem czosnkowo-miętowym
Przystawki
Półmis przekąsek mięsno-warzywnych
Carpaccio z buraka
Łosoś z dipem na krakersach
Tatar śledziowy
Pasztet z żurawiną
Roladka z tortilli
Zestaw surówek
Zestaw sałatek
W cenie
Ciasta, owoce, desery
Napoje zimne i gorące
Alkohol (wódka, wino)
Zabawę poprowadzi zespół Kanon
Serdecznie Zapraszamy!